BRÖLLOPSDESIGN-FORMULÄR

Information om formuläret, läs gärna detta innan ni fyller i formuläret.

 

Det här formuläret är ett underlag till en första offert för bröllopsdesign / dekor. Vi använder det för att vi få en bild av er och för att ta reda på vad just ni önskar och är i behov av. Inget bröllopspar eller lokal är den andra lik därför vill vi veta lite mer!

Kryssa i de delar ni vill att vi ska ta med i en första offert – kryssa hellre i om ni är osäkra / inte vet, vi kan alltid plocka bort från offerten efteråt. Kanske har ni inte heller alla svaren just nu, ingen fara – skriv att ni inte vet. Den info vi måste ha för att kunna gå vidare är de som är obligatoriska (måste anges) nedan.

Formuläret är inte bindande.

Har ni frågor eller någon del/val i formuläret som ni inte vet vad det är? Skriv det under övrigt så svarar vi er per mail eller berättar mer på ett första mötet.

Vi försöker att svara er med en offert så fort som möjligt men vi hoppas ni har överseende med att det kan ta några dagar innan ni får offerten!

Hur går planeringen till?

 1. Utifrån ert svar i det här formuläret skapar vi en en första offert. När ni har fått en offert är ert datum reserverat tills dess att offertens giltighets datum går ut.
 2. Vill ni gå vidare – bokar vi ett första möte där vi pratar mer detaljer och gör evenutella ändringar i offerten. (Vart vi har mötet bestämmer vi tillsammans: om vi ska ses på lokalen, hos oss, hos er eller kanske på något fik – självklart kan vi också ta mötet digitalt).
 3. Vi skickar ett avtal som ni får skriva under och uppdaterar offerten.
 4. Vi skickar en faktura på deposition på 5000kr – när den är betald är ert datum bekräftat.
 5. Efter vårt första möte och att depositionen är betald skapar vi själva designförslaget och ni får en moodboard.
 6. Vi kommer sedan ha löpande kontakt kring eventuella detaljer.
 7. Om vi inte redan vid första mötet träffades på lokalen åker vi dit för att gå igenom, mäter / säkerställer att allt går att genomföra som planerat. Är bröllopet på sommaren sker detta möte under våren.
 8. Vi kommer tillsammans med er och grafiker ta fram till ett förslag för alla trycksaker och ni får prata direkt med vår grafiker kring text, ändringar mm.
 9. Ni får träffa vår florist där ni går igenom vilka blommor och hur ska alla arrangemang ska se ut etc.
 10. Vill man göra en provdukning med alla delar går det att ordna (kostnad tillkommer) men det går såklart att komma och kika på hyrgodeset live hos oss om man vill göra det.
 11. Några veckor innan gör vi en avstämning, stämmer av antal gäster, eventuella ändringar mm.
 12. Genomförande – BRÖLLOP!
 13. Vi skickar slutfaktura.

FORMULÄR

Rental Stories är ansvariga för behandling av de personuppgifter som du lämnar i samband med formuläret, vi kommer endast använda era uppgifter för att administrera bokning och betalning samt för att i övrigt kunna fullgöra våra förpliktelser. Rental Stories värnar om den personliga integriteten för varje enskild som är i kontakt med oss.

rental stories dukning
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com