OM OSS

Anna Edström Widén

VD & Grundare

Anna Edström Widén
VD & Grundare

Anna älskar att skapa event och bröllop utöver det vanliga och hon är löjligt förtjust i föremål för det dukade bordet, vilket går i hand i hand med hennes största intresse – mat och dryck.

 

Anna är utbildad sommelier och måltidskreatör vid Restaurang- och hotellhögskolan i Grythyttan, Örebro Universitet. Hon har tagit sig an olika restaurang- och vinuppdrag men har också varit verksam som projektledare inom catering och event. Hon började ta hand om bröllop som festvåningsansvarig och har sedan dess hunnit hjälpa många bröllopspar.

 

Anna startade Rental Stories 2016, samma år som hon själv gifte sig med Olle, efter att ha insett hur otroligt mycket saker som behövs för att få ihop ett bröllop. Allt det vintageporslin hon då köpte in till sitt eget bröllop blev grundpelaren till det som Rental Stories idag är byggt kring! Anna är också nybliven mamma till finaste Edda och hon är vad man skulle kunna kalla en social kameleont.

Olle Edström Widén

Lager & Logistik

Olle Edström Widén
Lager & Logistik

Olle är make och vapendragare till Anna som sköter lagret och uthyrningen på Rental Stories med snabb och produktiv hand. Han har stenkoll på var minsta lilla pryl ligger och är världsbäst på effektivisering och att bygga saker.

 

Att föremål kan berätta en historia samtidigt som de skapar nya minnen är något som fascinerar Olle. Därför har han ett brinnande intresse för vintage och återbruk.

 

Olle har arbetat med mat och dryck – både som driftansvarig och sommelier på restaurang. Liksom Anna är Olle utbildad sommelier och måltidskreatör i Grythyttan – det var där deras berättelse hade sin start. I övrigt är han expert på husmorstips och tetris och är nybliven pappa till lilla Edda.

Astrid Westin

Set designer & projektledare

Astrid Westin
Set designer & projektledare

Det roligaste Astrid vet är att hitta detaljer i dekoren som andas brudparets personligheter eller festens tema och som sedan skapar en helhet. Astrid älskar helt enkelt att vara kreativ för att skapa personliga fester och bröllop.

 

Tidigare har Astrid arbetat som visual merchandiser inom inredning och är utbildad projektledare inom möten och event. Hon tycker om att tänka snäppet utanför boxen och tycker att det är roligt att bryta lite regler för att göra ett event unikt. Hon är själv gift sedan två år tillbaka och vet därför exakt vad det innebär att planera ett bröllop från grunden.

 

Astrid har alltid ett ess i rockärmen, ovasett om det gäller smartaste sättet att hänga upp tyg eller bästa lösningen för att få ihop ett körschema. Hon älskar dessutom hiphop och Laleh.

Elin

Koordinator Ladan på Långängen

Elin Öhlin
Koordinator Ladan på Långängen

Elin är vår glada koordinator som älskar kexchoklad, ett hårt träningspass och allt som har med julen att göra.

 

I grunden är Elin utbildad musikbranschkvinna på SAE Institute och har under sitt yrkesliv jobbat med allt från konserter och låtsläpp till att hjälpa artister nå framgång. Elin fick smak på koordinatorlivet efter att ha anordnat julfester och privata arrangemang och valde då att gå en kurs med inriktning mot eventskapande. Utmana inte Elin på karaoke – hon kommer nämligen sjunga brallorna av dig!

 

Elin brinner för detaljer och älskar sina to-do listor. Hon är tjejen med koll, minst sagt! Att hjälpa människor att få den perfekta upplevelsen är för henne ett underbart rus. Elin beskriver det som att dricka morgonens första kopp kaffe – fantastiskt helt enkelt!

Josefin

Blomsterkreatör, content manager & set designer

Josefin Günther
Blomsterkreatör, content manager & set designer

Josefin är vår blomsterkreatör och gör även set design och content. Hennes favvostil när det kommer till blommor är vilt vegetativ och allt där hon får fria händer utifrån en satt ram. Eftersom hon har en bakgrund inom PR, kommunikation och marknadsföring så är det Josefin som styr våra sociala kanaler och marknadsföring.

 

Ge henne möjligheten att sortera saker i färg och hon kommer bli överlycklig. Josefin väger upp ett näst intill perfekt ordningssinne med en kreativ själ och hon är nitisk när det kommer till att få detaljer på plats.

 

Josefin är stolt mamma till bostonterriern Penny och hon är även en av arrangörerna till Popagandafestivalen. Om det skulle finnas VM i googling så skulle Josefin vinna, för det finns ingenting hon inte kan hitta på nätet.

Moa

Set designer & projektledare

Moa Widén
Set designer & projektledare

Moa är Rental Stories vessla, hon går med en otrolig hastighet! Moa är en riktig people’s person som tycker om att arbeta med personlig service och att få hjälpa till med att skapa en vision tillsammans med sin kund. På Rental Stories är Moa en mångsidig tillgång som växlar mellan strategisk projektledning och kreativ set design med lätthet.

 

Hon har tidigare erfarenhet av stylinguppdrag samt inom mode & skönhet. Just nu studerar Moa till projektledare inom möten och event. Hon älskar att arbeta med färg och form för att få in kreativitet i vardagen och ligger alltid steget före när det gäller trender och nyheter.

 

Moa är born and raised i Uppsala där hon fortfarande bor. På fritiden dansar och sjunger hon, något som vi i teamet hoppas på att få se mer av framöver!

Pia

Ekonomi

Pia Edström
Ekonomi

Säg hej till Rental Stories ekonomiansvariga Pia! Hon sköter vår administration och ekonomi från sitt lilla hus i de djupaste och lugnaste smålandsskogarna. Pia älskar siffror och har jobbat med ekonomi i över 40 år, det känns tryggt att veta att en van hand knapprar på tangenterna och håller koll på bokföringen.

 

Förutom siffror och räkenskaper är goda viner och god mat en stor passion i livet. Hon odlar en hel del grönsaker själv hemma på torpet och njuter av vällagad mat med sjöutsikt. Får hos dessutom tillfälle att gå i skogen med sin man och sin hund Elvis så är livet alldeles fulländat.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com