BRÖLLOPSDESIGN

LÅT OSS TA HAND OM HELA DEKORATIONEN!

Låt oss ta hand om all dekor! Vårt yttersta mål är att dekoren ska spegla er och er personliga stil. Det är viktigt för oss att den röda tråd vi tillsammans kommit fram till går igenom alla delar av bröllopet och att detaljerna lyfter helheten. Rental Stories kan hjälpa er med en helhetslösning av all dekor på er stora dag! Du kan välja att ta allt via oss eller att bara hyra några glas – du bestämmer!

VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

HYRGODS & DEKOR

 

Här hittar ni allt ni kan hyra av oss. Porslin, glas, bestick, dekor, vigselbågar, ljus, tyg, möbler och övrigt. Vi har allt ni behöver för ert bröllop!

 

–> HYR AV OSS

BLOMMOR

 

Blommor, blommor, blommor! Vi älskar blomster och grönt och gör allt från vigselbågar, buketter och bordsarrangemang till girlanger och kransar. Kika på länken nedan för att se ett urval av de blomstrande arbeten vi gjort.

 

–> Mer bilder
dessertsked_guld

TRYCKSAKER

 

Ett handskrivet inbjudningskort eller en vacker bordskarta med tillhörande bordsplacering sätter extra guldkant på ert bröllop. Vi kan ordna alla dina trycksaker, skyltar och hemsida skräddarsytt efter er stil och tema. Vi samarbetar med Hanna på Lucki Studio som har en bred och imponerande rad uppdrag i sin portfölj. Läs mer om Hanna via länken nedan.

 

–> LUCKI STUDIO
brett-christina-0456

SET UP / NEDRIGG

 

Vi kommer gärna och gör set up på plats på ert bröllop. På det sättet slipper ni ta hand om logistik, kånkande av möbler och utplacering av dekor. Vi ser till att allt kommer på rätt plats i rätt tid! Via länken nedan kan ni lära känna oss som utgör Rental Stories lite närmare!

 

–> OM OSS

VAD KOSTAR DET?

 

Det är jättesvårt att säga ett exakt pris innan vi går in på detaljer. Priset beror på vad och hur mycket hyrgods/dekoration ni önskar. Vi tar alltid fram en offert baserad på era önskemål.
En helhetsdekoration kostar från 50 000 kr inkl moms och beror sedan på vad och hur mycket dekor ni önskar!

 

Kontakta oss så tar vi fram en första offert till er! 

 

 

VARFÖR VÄLJA OSS?

 

Ni som inte är rädda för att gå utanför de klassiska ramarna och som vill ha ett personligt bröllop gör rätt i att välja Rental Stories. Vi designar event och jobbar med dekor och hyrprodukter för att det är det roligaste vi vet! Vi är lyhörda och måna om att hjälpa er att hitta det tema och den dekor som känns precis rätt för er. Det är viktigt för oss att sy ihop helheten, så att den berömda röda tråden finns närvarande i alla delar av er fest!

 

VAD INGÅR OM MAN BOKAR OSS FÖR HELA DEKORATIONEN?

Tips och idéer

 

Vi ger tips och idéer på hur den lokal eller plats ni valt kan dekoreras på bästa sätt för att få den känsla ni önskar. Har ni ingen klar bild av vad ni vill ha så kommer vi fram till det gemensamt. Vi försöker alltid designa event efter vilka ni är och vad som är viktigt för just er! 

 

 

Möten

 

Två möten ingår. Vi rekommenderar att ett av dem är på plats i lokalen där eventet ska vara. Utöver det finns vi tillgängliga på mail och telefon för ytterligare rådgivning. Har ni bokat blommor får ni träffa vår florist för konsultationsmöte och har ni bokat trycksaker har ni kontakt med vår grafiker. 

 

Ett designförslag

 

Vi tar fram en moodboard – ett designförslag – baserad på era önskemål. Det är moodboarden vi utgår från när vi sedan detaljplanerar och gör blomsterarrangemang.

 

Trygghet

 

Vi har gjort det här förr! Vi vill att ni ska kunna släppa allt som har med logistik och dekor att göra och bara fokusera på att göra er iordning för ert bröllop. Vi ordnar resten!

VILL NI BOKA ELLER HAR FRÅGOR ?

 

Kontakta oss på:

+468 400 202 01

Eller info@rentalstories.se

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com