[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space]

[vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css=”.vc_custom_1522767473445{background-color: #ffffff !important;}” z_index=””][vc_column width=”1/6″][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1618151126430{padding-top: 15px !important;}”]

OM OSS

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Vår historia började våren 2016, Anna som är Rental Stories grundare planerade sitt egna bröllop. Hon insåg snabbt att det är otroligt mycket saker som behövs för att få ihop ett bröllop och hon tyckte det saknades ett personligare, mer unikt utbud av hyrgods på marknaden. Allt det vintageporslin hon då köpte in till sitt eget bröllop blev grundpelaren till det som Rental Stories idag är byggt kring!

Anna började med att kombinera att koordinera och dekorera bröllop. Dekor-delen växte och vi valde att bara fokusera på dekoren och ta fram helhetskoncept för det visuella på bröllop och event. Våren 2019 ombildade vi oss till aktiebolag, vi utökade vårt uthyrningssortiment och under säsongen blev vi 6 anställda.

2020 slår till och hela världen blir påverkad av Covid-19 och vi lika så, Rental Stories behövde nu hitta en ny väg framåt.

Under våren 2021 flyttar vårt hyrgods in hos Sthlm bords & Sthlm Fine Design och vi kan nu tillsammans erbjuda ett ännu större utbud av hyrgods. Samtidigt flyttar Anna med sin familj ner till norra Småland och erbjuder event – och bröllopdesign i hela Sverige. Vårt hyrgods utgår fortfarande från Stockholm.

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_separator type=”normal”][vc_empty_space height=”55px”][vc_column_text]

Vi bakom Rental Stories

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”center” background_image_as_pattern=”without_pattern” z_index=”” css=”.vc_custom_1522768325162{padding-top: 50px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Anna Edström Widén

 

Anna älskar att skapa event och bröllop utöver det vanliga och hon är löjligt förtjust i föremål för det dukade bordet, vilket går i hand i hand med hennes största intresse – heminredning & mat och dryck.

 

Anna är utbildad sommelier och måltidskreatör vid Restaurang- och hotellhögskolan i Grythyttan, Örebro Universitet. Hon har tagit sig an olika restaurang- och vinuppdrag men har också varit verksam som projektledare inom catering och event. Hon började efter det som bröllopskoordinator och har sedan dess hunnit hjälpa många bröllopspar.

 

Anna älskar ett kreativt kaos och trivs bäst mellan moodboards, blommor, saxar, band & dekor av alla dess slag. Hon har ett brinnande intresse för vintage & återbruk, att föremål kan berätta en historia samtidigt som de skapar nya minnen är något som fascinerar Anna.

 

Våren 2021 flyttar hon tillsammans med sin familj, mannen Olle och dottern Edda tillbaka till sin hemtrakt nere i norra Småland, Västerviks kommun. Familjen har köpt en gammal lanthandel som de ska blåsa liv i igen och renovera upp.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Pia Edström

 

Säg hej till Rental Stories ekonomiansvariga Pia! Hon sköter vår administration och ekonomi från sitt lilla hus i de lugnaste smålandsskogarna. Pia älskar siffror och har jobbat med ekonomi i över 40 år, det känns tryggt att veta att en van hand knapprar på tangenterna och håller koll på bokföringen.

 

Förutom siffror och räkenskaper är goda viner och god mat en stor passion i livet. Hon odlar en hel del grönsaker själv hemma på torpet och njuter av vällagad mat med sjöutsikt. Får hos dessutom tillfälle att gå i skogen med sin man och sin hund Elvis så är livet alldeles fulländat kanske att ett besök av barnbarnen kan göra livet ännu något bättre.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”center” background_image_as_pattern=”without_pattern” z_index=”” css=”.vc_custom_1522768325162{padding-top: 50px !important;}”][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com