PORTFOLIO

Det roligaste vi vet är att kunna lägga ytterligare bröllop och event till vår portfolio. Att möta er, våra kunder, ger oss så mycket inspiration och nya tankar om vad vi kan göra. Ingenting är omöjligt! Här har vi samlat några av de bröllop och fester vi gjort tidigare. Vi gör även en hel del photoshoots bara för att det är kul, och för att testa alla våra idéer. Kika nedan om du är nyfiken!

Linnéa & Fabian

 

Linnea & Fabian gifte sig sommaren 2021 i Skåne på det magiska slottet, Kronvalls vinslott!

Ett riktigt pampigt slottsbröllop med naturnära toner.

 

Fotograf: Karin Lundun

Linda & Robert

 

Linda & Robert gifte sig en fin men regnig septemberdag 2020, ett litet intimt bröllop på Görvälns slott.
Vilken tur att vi redan hade bestämt att vigseln skulle vara inomhus!
Vi hjälpte dem med blommor & dekor.

 

Fotograf: Moments by Jenny

Agnes & Patrik

 

Vi hjälte Agnes & Patrik med dekoration & alla blommor. Lantligt i en lada men ändå med lite lyx och med mörkare toner som Bordeaux-rött på blommor.

 

Fotograf: Minna Ýr Jóhannsdottir

Margaux & Jacob

 

 Vi älskar att Margaux & Jacob valde att gå långt utanför de klassiska ramarna för hur ett bröllop ska vara upplagt. De valde att ha festen först och bakisvigsel dagen efter (där alla gästerna fick klä sig i pyjamas) och temat för hela helgen? Djungeltema såklart! Vi hade äran att hjälpa dem med dekorationen.

 

Fotograf: Johanna Rosenlew

Christina & Brett

 

 

Christina och Brett bor i USA men Christina har rötter i Sverige och därför valde de att ta med sina närmaste från USA och ha sitt bröllop i Stockholm. De gifte sig på Rosendals Trädgård och ville att deras dag skulle inspireras av Wes Andersons filmer. För Christina och Brett fick vi äran att hjälpa till med hela planeringen och dekorationen!

 

 

Fotograf: Matilda Söderström

Narin & Jonatan

 

 

Industriellt och så romantiskt! Narin och Jonatan gifte sig en vårdag i Steninge bruk bland tegelväggar och ljusslingor. Vi hjälpe dem att ta fram en bröllopsdesign och med dekorationen på dagen.

 

Fotograf: Clarity Sweden

Emily & Christian

 

Emily och Christians bröllop var en riktigt sommardröm – grönt och lantligt! Vi var med och planerade och dekorerade på dagen.

Läs mer om deras bröllop: Emily Slotte

 

Fotograf: Malin Lindner 

Ronja & Tony

 

Boho med röda toner – Ronja och Anthony gifte sig på Långängens Gård, Lidingö.
Vi på Rental Stories är med och planerar alla bröllop som sker i Ladan på Långängens Gård. För Ronja och Tony hjälpte vi även till med set up under dagen.

 

Fotograf: Linda Eliasson

Sofie & Jared

 

Ett destinationsbröllop var för Sofie & Jared självklart! Med vänner och familj utspridda över hela världen valde de till slut att samla alla vid sitt egna favoritresmål; Toscana i Italien. Resetemat blev en självklar röd tråd genom bröllopet! Se så fin deras bordskarta blev! Till Sofie & Jareds bröllop gjorde vi koordinering och dekor på plats.

 

Fotograf: Matilda Söderström 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com