TJÄNSTERgammal

LÅT OSS TA HAND OM HELA DEKORATIONEN!

Låt våra set designers ta hand om all dekor! Vårt yttersta mål är att dekoren ska spegla dig och din personliga stil. Det är viktigt för oss att den röda tråd vi tillsammans kommit fram till går igenom alla delar av eventet och att detaljerna lyfter helheten. Rental Stories kan hjälpa dig med en helhetslösning eller delar av eventet. Du kan välja att ta allt via oss eller att bara hyra några glas – du bestämmer! Det vi vet säkert är att inget är för stort eller för litet för oss, och att vi gör allt för att tillgodose det upplägg du önskar – både behovsmässigt och budgetmässigt.

VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

HYRGODS & DEKOR

 

Här hittar du allt du kan hyra av oss. Porslin, glas, bestick, dekor, vigselbågar, ljus, tyg, möbler och övrigt. Vi har allt du behöver för ditt bröllop och event!

 

–> HYR AV OSS

BLOMMOR

 

Blommor, blommor, blommor! Vi älskar blomster och grönt och gör allt från vigselbågar, buketter och bordsarrangemang till girlanger och kransar. Kika på länken nedan för att se ett urval av de blomstrande arbeten vi gjort.

 

–>  BLOMMOR
blå_vintage

TRYCKSAKER

 

Ett handskrivet inbjudningskort eller en vacker bordskarta med tillhörande bordsplacering sätter extra guldkant på ditt event. Vi kan ordna alla dina trycksaker, skyltar och hemsida skräddarsytt efter din stil och tema. Vi samarbetar med Hanna på Lucki Studio som har en bred och imponerande rad uppdrag i sin portfölj. Läs mer om Hanna via länken nedan.

 

–> LUCKI STUDIO
brett-christina-0456

SET UP / NEDRIGG

 

Vi kommer gärna och gör set up på plats på ditt event. På det sättet slipper du ta hand om logistik, kånkande av möbler och utplacering av dekor. Vi ser till att allt kommer på rätt plats i rätt tid! Via länken nedan kan du lära känna oss som utgör Rental Stories lite närmare!

 

VAD KOSTAR DET?

 

Det är jättesvårt att säga ett exakt pris innan vi går in på detaljer. Priset beror på vad och hur mycket hyrgods/dekoration du önskar. Vi tar alltid fram en offert baserad på dina önskemål.

En helhetsdekoration kostar från 25 000kr exkl moms. Vill du enbart ha hjälp med delar av dekorationen t.ex att vi monterar ljusslingor eller bara hjälp med blommor kan vi alltid hitta en lösning som passar dig. 

 

Kontakta oss och berätta mer om ditt event så kan vi ge ett ungefärligt pris.

 

 

VARFÖR VÄLJA OSS?

 

Du som inte är rädd att gå utanför de klassiska ramarna och som vill ha ett personligt event gör rätt i att välja Rental Stories. Vi designar event och jobbar med dekor och hyrprodukter för att det är det roligaste vi vet! Vi är lyhörda och måna om att hjälpa dig att hitta det tema och den dekor som känns precis rätt för dig. Det är viktigt för oss att sy ihop helheten, så att den berömda röda tråden finns närvarande i alla delar av din fest!

 

VAD INGÅR OM MAN BOKAR OSS FÖR HELA DEKORATIONEN?

Tips och idéer

 

Vi ger tips och idéer på hur den lokal eller plats du valt kan dekoreras på bästa sätt för att få den känsla du önskar. Har du ingen klar bild av vad du vill ha så kommer vi fram till det gemensamt. Vi försöker alltid designa event efter vem du är och vad som är viktigt för just dig! 

 

 

 

Möten

 

Två möten ingår. Vi rekommenderar att ett av dem är på plats i lokalen där eventet ska vara. Utöver det finns vi så klart tillgängliga på mail och telefon för ytterligare rådgivning.

 

Ett designförslag

 

En av våra set designers tar fram en moodboard – ett designförslag – baserad på dina önskemål. Det är moodboarden vi utgår från när vi sedan detaljplanerar och gör blomsterarrangemang.

 

Rabatt

 

Vi ger dig rabatt på hyrgods om du väljer att ta alla delar vi oss; hyrgods, blommor, trycksaker och set up.

Trygghet

 

Vi har gjort det här förr! Vi vill att du ska kunna släppa allt som har med logistik och dekor att göra och bara fokusera på att göra dig iordning för ditt bröllop och event. Vi ordnar resten!

VILL NI BOKA ELLER HAR FRÅGOR?

 

Kontakta oss på:

+468 400 202 01

Eller info@rentalstories.se

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com